Nederlands English Français
  • Gezonde duiven
  • Snelle levering
  • Gratis advies

Over Belgian Winners

Belgian Winners staat voor hoogkwalitatieve gezondheidsproducten voor wedstrijdduiven en worden gebruikt door duivenliefhebbers die meedraaien aan de top, die wekelijks met de duiven willen spelen, die bewust kiezen voor topkwaliteit.

Belgian Winners is een geregistreerd handelsmerk van Group Lataire. Group Lataire speelt wereldwijd een prominente rol in ‘Animal Health care’ door de specialisatie in vitaminen, geneesmiddelen, gezondheidsproducten en speciale voeding voor vogels en wedstrijdduiven.

Teamwork

Belgian Winners brengt uitgekiende producten op de markt door het samenbrengen van alle knowhow die Group Lataire en haar partners in huis heeft. Onze nutritionist, voedingsingenieur en dierenartsen ontwikkelen nieuwe innovaties die wetenschappelijk onderbouwd zijn en zorgvuldig worden uitgetest en geëvalueerd. Door de jarenlange ervaring van het team ontstaan topproducten die onder de naam Belgian Winners worden verkocht om de prestaties van de duiven naar een hoger niveau te tillen.

Wereldtop

België heeft een grote voorgeschiedenis in de duivensport en net door deze jarenlange ervaring in de duivensport weten wij precies wat jouw duif nodig heeft en wanneer. Die kennis hebben we omgezet in een exclusief gamma producten dat jouw duiven op een volledige natuurlijke wijze tot meer en betere prestaties kan brengen en jou nog meer vreugde in onze mooie sport zal geven.

Belgian Winners zijn verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten, maar je kunt ze ook online bestellen.
Heb je een vraag over Belgian Winners? Onze adviseur staat voor u klaar.

Advies + begeleiding

Bert Penne, begeleiding Belgian Winners, Nederhasselt

Ik ben Bert Penne, gepassioneerde duivenliefhebber. Ik speel ondertussen al 30 jaar vanop onze hokken in Nederhasselt (België) en o.a. winnaar van 2e Nationaal Argenton 2017 (21.915 duiven). Ik sta voor 100% achter de producten van Winners. 

Veel duivenliefhebbers zien door het bos de bomen niet meer vanwege het grote aanbod duivenproducten. Ik ken de Winners producten zeer goed vanuit mijn eigen ervaring. Iedereen mag mij gerust contacteren voor advies. Het geheim komt niet uit 1 flesje, ik probeer de mensen persoonlijk te begeleiden door het systeem volledig op maat te bekijken. Samen met onze dierenarts kunnen we ook het medisch aspect helemaal afdekken.

Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie en advies bij het gebruik van de producten via telefoonnummer +32(0)476 74 45 51.

Bert Penne, begeleiding Belgian Winners, Nederhasselt