Nederlands English
  • Gezonde duiven
  • Snelle levering
  • Gratis advies
Deel 9-2019 - Einde seizoen naderd.

Deel 9-2019 - Einde seizoen naderd.


Het seizoen met de oude en de jaarlingen is rond deze tijd al ver gevorderd

Zoals beloofd ben ik hier weer met een nieuwe update.

Het seizoen met de oude en de jaarlingen is rond deze tijd al ver gevorderd, en daarom krijgen deze
5 à 7 dagen 3 in 1 met BRONCHOLYT in het drinkwater. Hierdoor krijgen ze opnieuw een extra boost en gaat de trainingslust weer de hoogte in. Vrije, zuivere luchtwegen zijn sterk bepalend in het behalen van goede resultaten.
Het super effect op de luchtwegen, door het gebruik van Winners 3 in 1 (10 ML/L) en BRONCHOLYT (15ML/L) in het water, is ondertussen al door veel liefhebbers GETEST EN GOEDGEKEURD en zijn meer dan overtuigd. Ondertussen, omdat ik zeker ben van het extra positieve effect van etherische oliën op de luchtwegen, raad ik het gebruik van de BRONCHO-DROPS (5 druppels/l water) in combinatie met 3 in 1 en BRONCHOLYT, zeer sterk aan.

De jonge zijn gereed en moeten nog de 4 nationale vluchten vliegen.
Voor deze toch wel zware opdracht is het zeer belangrijk dat ze voldoende energie binnen krijgen zodat ze deze vluchten goed kunnen verteren.
Daarom geef ik nog steeds op woensdag en donderdag OMEGA PLUS OIL 1 soeplepel/kg op het eten samen met ENERGY BOOST 1 maatlepel/kg.
Winners ENERGY BOOST staat garant als leverancier van eiwitten en aminozuren, in een hogere hoeveelheid dan bij eender welk ander supplement. Winners ENERGY BOOST voor de noodzakelijke aanvulling van dierlijke eiwitten en essentiële aminozuren, de welke de duiven te weinig of helemaal niet uit hun doordeweekse voeding kunnen halen. Bovendien speelt dit supplement een belangrijke rol in het zuurstoftransport.

Bij thuiskomst krijgen mijn duiven Winners RECUP in het drinkwater. Dit Winners supplement bevat toegevoegde aminozuren en nodige koolhydraten, voor een snellere recuperatie.
Op het voer doe ik  OMEGA PLUS OIL (bevochtigen) samen met Winners ENERGY START (poeder)
Winners OMEGA PLUS OIL. Deze olie bevat een combinatie van de omega 3-6-9 vetzuren en
geeft de duif direct meer energie. Door de toevoeging van lecithine wordt bovendien de opname, opslag en het transport van deze vetzuren in het lichaam verzekerd. Winners ENERGY START is een unieke samenstelling van 24,8% eiwitten, aminozuren en mineralen, die het melkzuur in de spieren verlaagt en het uithoudingsvermogen verbetert.
Door de snelheid waarmee deze eiwitten en mineralen door het duivenmetabolisme worden opgenomen, betekent dit een belangrijke tijdswinst in het herstelproces van de duiven na de vlucht.


Meer WINNERS productinfo via volgende links:

https://www.belgianwinners.com/webshop/91729/3-in-1
https://www.belgianwinners.com/webshop/91730/broncholyt
https://www.belgianwinners.com/webshop/115066/bronchodrops
https://www.belgianwinners.com/webshop/91737/omega-plus-oil
https://www.belgianwinners.com/webshop/91731/energy-boost
https://www.belgianwinners.com/webshop/91733/energy-start
https://www.belgianwinners.com/webshop/91738/oregano-10
 

Tot slot nog een 3 extra tips!
1.Geef regelmatig eens Winners OREGANO 10%. Nu het seizoen al ver gevorderd is zullen de duiven al een paar keer diep geweest zijn en zal de weerstand ook al wat zwakker zijn.
Winners OREGANO 10% verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels op maag-darm niveau. Het helpt duiven sneller te herstellen na een moeilijke en/of lange vlucht.

2. Ga ook eens op controle bij de veearts en kuur niet blind.

3. Hou zeker rond 19 augustus jullie mailbox in de gaten, want er zijn INTERESSANTE WINNERS
    PROMOTIES
op komst.

Volgende afspraak begin september en wens ik jullie allemaal nog veel duivenplezier.


Bert Penne-Nederhasselt (BE)