• Gezonde duiven
  • Snelle levering
  • Gratis advies

Recup 500g


Snel Herstel

20,00

 

Snel Herstel

Winners Recup bevat hoogwaardige eiwitten die door de duiven worden opgenomen wanneer de reserves uitgeput raken. Recup wordt in het drinkwater aangeboden wanneer de duiven thuiskomen van de vlucht. Op die manier worden de reserves onmiddellijk terug aangevuld en zorgen voor snel herstel. Uit de hoogwaardige aminozuren haalt de duif het eiwit voor een snel herstel van de spieren. Hoe langer de afstand van de vlucht, hoe meer de spierencellen beschadigd worden en dan komt een snel recuperatieproduct zoals Winners Recup goed van pas. Absoluut noodzakelijk voor duiven die wekelijks ingekorfd worden.

Instructies

2 maatlepels (40 g) per liter water, voor 40 duiven. Snel herstel is essentieel om terug te kunnen opbouwen naar de volgende wedstrijd. Uw duiven hebben zware inspanningen geleverd en kunnen pas voldoende herstellen als ze bij thuiskomst water drinken mét Recup. Bevat bloedproducten en mag niet gevoederd worden aan herkauwers.

Bewaring

Koel en droog bewaren.

Samenstelling

Dextrose, maltodextrine, fructose, hemoglobine, magnesiumcarbonaat, natriumchloride, kaliumchloride, natriumbicarbonaat.


Advies nodig?

Wilt u advies over Recup 500g? Stel uw vraag via het contactformulier.